OPROEP CIRCA 2008


Zaterdag 18 en zondag 19 OKTOBER 2008
Intercultureel interdisciplinair festival
, 2de editie

Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober 2008 organiseert het Masereelfonds, in samenwerking met African stage, APOPO, Arjuna, CAAD, Creatieve club voor jongeren, FAAB, FORA, Het Roze Huis-Antwerpse regenboogkoepel, Pleingroep De Coninckplein, Stichting Pipelines, Sunugaal, Tibetaans instituut, VOEM en vele bewoners, een tweede editie van het ‘intercultureel interdisciplinair stadsfestival’.

Wat is de bedoeling van dit initiatief?
Centraal staat de creatie van een ontmoetingsplaats voor lokaal talent, actief in woord, muziek en dans. Circa laat verschillende gemeenschappen, die Antwerpen telt, samenwerken om de rijkdom van de Antwerpse diversiteit te weerspiegelen. Plaats van actie : Antwerpen-noord.

Momenteel zoeken de organisatoren voor dit weekend dichters, enthousiaste klankenvoortbrengers (dat hoeven geen geoefende zangers of zangeressen te zijn), muzikanten, stand-up comedians, visuele artiesten, dansers,…, iedereen die ‘iets’ wil brengen, wordt sterk aangemoedigd deel te nemen binnen het nu al uitgetekende kader en programma.

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar masereelfonds@antwerpen.be. Dan kan men meer informatie doorgestuurd krijgen in functie van de aangeboden talenten.
Meer info: 03/226 36 32 – Masereelfonds

Informatie over de vorige editie, Circa 2007, is hier terug te vinden.

Popular posts from this blog

Over Dedecker, De Wever en Baudet

De bosbrossers tonen ons een deel van de weg naar een beter leven

Bedenkingen na de Britse verkiezingen