Occupy Antwerp en de Olympische Spelen

Ook Occupy Antwerp is nog steeds volop actief, elke zaterdag op de Antwerpse Groenplaats vanaf 14u. Daar vind je vooral hier meer over.
Morgen staat de actie in het teken van problemen bij de Olympische Spelen, en volgende week zaterdag is er naar goede gewoonte (elke eerste zaterdag van de maand) de stadswandeling van de indignados in Antwerpen.
Persbericht van Occupy Antwerp:
"Kom je nu zaterdag meedoen op de Groenplaats? Er is besloten een actie te houden rond de Olympische spelen die vrijdag 27/07 beginnen in Londen. Deze spelen kosten enorm veel geld, het banksysteem in Londen is aan het instorten en het machtsvertoon is nooit gezien!
Er wordt een grotere politie en -legermacht ingezet dan de troepen die naar Afghanistan gestuurd werden, ground-to-air raketten, akoestische wapens én een vliegdekschip op de Thames. Competities, weddenschappen, doping om atleten boven hun uiterste te laten gaan en alle illegale zaken die hier bij komen kijken gaan zeer ver en er zijn hele grote sommen geld mee gemoeid.
Er worden 2 gastsprekers uitgenodigd. Er komen 2 Vloerkranten : één over het Londens banksysteem en één over de troepenmacht en wapens die worden ingezet. Er wordt een Mic Check gehouden en er worden volksspelen gehouden... Wij vragen aan onze deelnemers om in coole flitsende sportkledij te komen om onze actie meer 'body' te geven!
Stuur deze uitnodiging gerust door naar je vrienden en naar sociale organisaties die over het thema iets te vertellen hebben."

Popular posts from this blog

Over Dedecker, De Wever en Baudet

De bosbrossers tonen ons een deel van de weg naar een beter leven

Bedenkingen na de Britse verkiezingen